Kuinka ihmeessä neule pysyykin niin paljon helpommin käsissä kuin tenttikirja?!

Hei herää pahvi! Sinulla on tentti PER-JAN-TAI-NA ja nyt on jo TIIS-TAI ja lukematta vielä aika helkkarin monta SATAA sivua tenttikirjoja!!!!

Onneksi minulla on suht hyvä muisti, ja arvosanan 3 (tuurilla 4) saamiseksi riittää yleensä tenttikirjojen lukeminen kertaalleen läpi ja päälle pieni kertaava selailu. Neloseen täytyy kerrata vähän enempi kuin selaillen, mutta varma viitonen vaatisi jo niin paljon aikaa ja työtä, että en pidä sitä vaivan arvoisena. Tämä on muuten aivan käsittämätöntä tekstiä kaltaiseni perfektionistin kirjoittamaksi. Ehkä se johtuu siitä, että alan vihdoin sopeutua siihen, että kaikkea ei ehdi eikä voi hoitaa täydellisesti tai aina edes hyvin. Minun tärkeysjärjestyksessäni perhe menee kirkkaasti opiskelun edelle.

Ja oikeasti, ekonomi-ystäväni ovat ainoita, joiden arvosanoihin on valmistumisen jälkeen jossain kiinnitetty huomiota. Pääasia että valmistuisi joskus. Seli seli, hus lukemaan siitä!

Sen verran perfektionismi vielä tunkee pintaan, että on pakko lisätä (ettei joku nyt luule että lusmuilen läpi kaikkien kurssien), että opintokokonaisuuksieni arvosanat ovat kaikki nelosia (arvostelu 1-5).