Klo 20.15
Lapset ovat olleet harvinaisen ärsyttäviä, vähän väliä joku käy jurnuttamassa mitä kamalaa tai epäreilua toiset tekevät. Nyt just mulle on aivan yks hailee mitä tekevät, kunhan olisivat HILJAA! Mies on judotreeneissä, kakkonen halusi lähteä katsomaan. Muut lapset pyörivät vielä valittamassa, nuorimmainen ei ole edes iltapalaa vielä saanut syötyä, vaikka pitäisi olla jo sängyssä. Hermot kiristyvät.

Päivällä olin hyvällä tuulella, kävin palauttamassa kirjastoon hirmu kasan kirjoja ja punastelin tiskillä maksaessani nolottavan suurta myöhästymismaksua. Piti lohduttautua shoppaamalla, mikä sopi aivan hyvin, sillä tarvitsin muutenkin uudet saappaat, vanhoista on koron tukirauta katkennut (ei kuulemma voi korjata). Ja löysinkin ihanat saappaat. Huoh. Ihanat. Ihanat. Aika matala (oisko 6 senttiä) piikkikorko, terävä kärki, pari solkea varren yläreunassa pohkeen ulkosivulla. Ja samaa väriä (tummanruskea) nahkainen käsilaukku. Ainoat kengät missä minulla ei ole korkoja ovat lenkkarit, kumpparit, huopikkaat ja sen sellaiset, kaikissa kävelykengissä ja iltakengissä on korko (vasta yli 8 senttiset  alkavat olla hankalat kävellä).

Tässähän tulee uudestaan hyvälle tuulelle...

**********
Klo 20.50
Paitsi että kävin tuossa välissä juuri kiljumassa kahdelle nuoremmalle naama punaisena kun ei niiden suu pysy kiinni, vaikka pitäisi nukkua. Ja vanhempi niistä keksi sitten unohtaneensa jonkun läksyn tekemättä. Kuinkakohan monta kertaa kysyin päivällä, onko kaikki läksyt varmasti tehty. Oli kuulemma. Ihan varmasti. Joo, joo. Ja mitä muuta vielä. Nyt sitten sanoo, että ei ole tehnyt kun ei EHTINYT!!! Hmm... uskoisiko? Että ekaluokkalaisella on niin paljon läksyjä ettei kerkiä kahdeksassa tunnissa niitä tehdä! Jotenkin muistelen nähneeni tytön leikkivän kylpyhuoneessa Klonkkua tuossa aiemmin päivällä, eikä suinkaan tehneen tauotta koko ajan läksyjä (niin kuin nyt yrittää vakuutella). Näköjään äidin kuvitellaan olevan täysidiootti, kun edes viitsii yrittää tuollaista selittää.

Nyt menen katsomaan Tehistä, Lost menee nauhalle, katsotaan se sitten yhdessä kun mies kotiutuu treeneistään.