Piti vielä kysäistä, että mitä se mies tytölle vastasi. Oli kuulemma vain todennut, että miehet eivät synnytä. Hmm, niin kuin Ollin kommentista huomaa, sehän ei tarkoita etteikö synnytys voisi sattua myös isään. Pikkuveljenikin sai karmeat jäljet olkapäähänsä, kun kälyni puri häntä oikein kunnolla heidän esikoisensa synnytyksessä.

Tyttömme palasi seksittelyaiheeseen vielä tänään, hän mietti että "kun se siemen tulee sieltä pippelistä ja menee pimppaan, niin sitten kun se menee mahaan, niin se varmaan kutittaa..." On perimmäisten asioiden äärellä tuo meidän tyttö!

Paras aiheeseen liittyvä tuli kyllä isoveljeni tyttäreltä reilun kolmen vuoden ikäisenä. L:ltä oli kyselty että mitäs hän tykkäisi jos saisi pikkusiskon tai -veljen, ja sitten oli kerrottu hieman näistä perimmäisistä asioista. Eipä mennyt montaakaan kuukautta, kun L:lle kerrottiin, että nyt siellä äidin mahassa on vauva kasvamassa, mutta riemun sijaan neiti oli tyrmistynyt: "Mitä! Joko te laitoitte sen siemenen sinne mahaan! Mä olisin halunnut nähdä!"