Järkyttävä metakka. Sai tyttö sitten 9-vuotissynttärinsä. Täällä juoksee omien neljän lisäksi seitsemän vierasta kakaraa. Kakkonen on aikamoinen poikatyttö, joten kutsutuissa ei ollut ainoatakaan tyttöä. Viime vuonna eräs poika oli ohjeistanut äitiään lahjan ostamisessa sanomalla, että ei saa ostaa mitään vaaleanpunaisia tukkajuttuja, kun ei se Kakkonen sellasista tykkää. Nytkin näytti olevan tytön luonto hyvin tiedossa, lahjoissa oli mm. lennokki, tikkataulu, pääkallokuvioitu vyö ja avainnauha, action man, joku 'fysiikka tutuksi' labrahommeli jne. Olisi moisista lahjoista kolmosen ja kuopuksen (tyttöjä molemmat) naama voinut venähtää, mutta tämä neiti oli haljeta innosta tutkiessaan lahjojaan.

Mutta  voi helvetti että noista lapsista lähtee ääntä..

Väsyttää, vaikka harvoin menen ennen puolta yötä nukkumaan niin eilen venähti luvattoman myöhään, taisi olla reilusti yli yhden kun kävimme nukkumaan.

Ai niin, kaveri sai houkuteltua eilen syömään ja leffaan, kävimme Da Vinci koodin ensi-illassa. Vaikea sanoa muuta kuin että ihan kelpo pläjäys, viihdyttävä, hyvin tehty, mutta ei mitenkään ihmeellinen. En ole saanut aikaiseksi lukea kirjaa (tuolla se on hyllyssä seissyt odottamassa 1,5 vuotta), eli leffan suhteesta kirjaan en sano mitään. Tom Hanks tuollaisessa roolissa epäilytti, mutta hyvinpä se homman klaarasi, oli jopa positiivinen yllätys. Tämän analyyttisempää ei nyt oikein irtoa kun ympärillä pyörii 11 lasta meuhkaamassa.

Jos ei sataisi karkaisin kameran kanssa metsään.