Ooh, olen suorastaan mykistynyt runooni tulleiden kommenttien määrästä.. KIITOS! Runon kirjoittaminen oli sellainen kokeilu; ajatus- ja sormiharjoittelua. Siitä on pieni ikuisuus kun olen viimeksi edes yrittänyt kirjoittaa runoa, ja olin yllättynyt kuinka helposti tuo syntyi (muutamassa minuutissa).

Proosa on aina ollut omin juttuni, ja sen suhteen olen yliherkkä kritiikille, runoista kritiikkiä on helpompi ottaa vastaan kun en edes oleta runojeni olevan kovin kummoisia. Mikähän muuten siinäkin piilee, että positiivisen palautteen vastaanottaminen on melkein yhtä vaikeaa kuin negatiivisen.

Mutta siis, palautteiden perusteella ajattelin typistää runoni koostumaan vain kolmesta viimeisestä säkeestä, ja jotenkin minusta tuntuu, että nekin toimivat paremmin kun vaihdoin säkeiden keskinäistä järjestystä - siitä saa tietysti olla eri mieltä ;)

Riisun roudan ruumiistani
syntyäkseni sulasta
herätäkseni horroksesta


Edit klo 19.45

Tein runotorstaille oman kategorian (samoin valokuvatorstaille jahka ehdin osallistua), näin niiden, joita muut hölötykseni eivät kiinnosta, on helppo käydä lukemassa ja katsomassa kaikki torstairunot ja/tai -valokuvat samasta paikasta, ja niitä voi edelleen kommentoida (mitä erillisellä sivulla ei voisi tehdä).