91041.jpg Tulipa sitten ohimennen käytyä kauppatorilla. Ensin kävimme miehen kanssa Kluuvissa kaljalla ja haimme kaupasta kunnon teinipussikaljatyyliin pari putelia evääksi (minulle, miehellä oli mallasviskiä taskumatissa, ei se siihen loppujen lopuksi edes koskenut). Torilla tuli huudettu, laulettua ja naurettua, mukavaa oli, ja melkein selvin päin.

91037.jpgLordin esiitymisen jälkeen jengi lähti valumaan pois, ja voin kertoa että se ei tapahdu ihan äkkiä kun porukkaa on kymmeniätuhansia. Rakko meinasi haljeta ennen kuin päästiin sumpusta pois. Ajattelimme mennä vielä jonnekin istumaan kaljalle, kun kerrankin oli lapsenvahti, joka olisi voinut jäädä yöksi, mutta toisin kävi. Joka ikinen kapakka oli täyteen ammuttu, eikä pahemmin huvittanut notkua tungoksessa läikyttämässä kaljaa syliinsä, niinpä luovutimme ja hyppäsimme rautatieasemalta taksiin ja olimme kotona jo yhdeltätoista.

91038.jpgEikä sitten mitään vitsejä keski-ikäistymisestä, kiitos.


Edit 27.5. klo 16.40

Lisäsin kuvia, varsinkin viimeisestä näkee miten paljon porukkaa pyöri kaupungilla tapahtuman jälkeen - kaikki lähikadut olivat yhtä täynnä kuin kuvassa näkyvä Senaatintori. (Kuvat on otettu kännykän kameralla, sillä en halunnut ottaa tungokseen kameraa mukaan.)