Kiirettä pitää kun on talo täynnä väkeä, pikkuveljen porukka on majaillut meillä maanantai-illasta asti. Keskiviikko varsinkin oli ohjelmaa täynnä, jatkui aamuyöhön asti ja hauskaa oli. Pikkuveli lähti jo aamuviideltä kaverinsa kanssa merelle kalaan, kälyskä, mies, minä ja lapset lähdimme retkelle Haltialan kotieläintilalle. Lapset taputtelivat innossaan lampaita, lehmiä, hevosia, vuohia, kanoja, kalkkunoita ja possuja, lampaille syöttivät myös tuoretta ruohoa aidanraosta. Kukaan ei onnistunut koskemaan sähköpaimeneen, sen sijaan yksi lapsista tipahti selälleen ojaan ja muutama poltti itsensä nokkosiin. Reissu meni siis varsin pienillä vahingoilla.

Rannallakin ehdimme käydä ennen kuin naapurit tulivat iltasella letunpaistoon ja kortinpeluuseen. Lapset simahtivat kun simahtivat, aikuisten ilta jatkui rattoisasti pihaterassilla viinin, oluen, tupakan, sikarien ja kortinpeluun merkeissä aina aamuneljään.

Jaetaanko jossain 'Vuoden Isä' -palkintoja? Broidi voisi olla kova ehdokas alla olevalla, klo 2.54 aamuyöllä otetulla kuvalla..


Ja 'Vuoden Isä' -palkinnon saa..Letunpaistoa