Pikapapäivitys, vekottimena Nokia 770 Internet Tablet.

Takana mukava viikonloppu blogituttujen pihamaalla teltassa yöpyen. Lauantai-iltana miesväen turnauskestävyydessä olisi kyllä ollut parantamisen varaa, mutta me naispuoliset hoidimme oman osuutemme kunnialla aamuun asti. Kyllä sitten väsyttikin. Vieläkin on lihakset hellinä, lähinnä pohkeet ja olkapäät - ei näköjään pitäisi vanhan akan rymytä kylmiltään. Kitkeräksikin taidan olla vanhemmiten muuttunut kun en polttiaisille kelvannut, tai kyllä ne söivät, mutta ei se häirinnyt eikä tuntunut missään, minkäänlaisia paukamia tai kutinoitakaan niistä ei tullut.

Voisihan viikonlopusta enemmänkinkin kertoilla kun nyt pääsi hetkeksi nauttimaan appiukon langattomasta nettiyhteydestä, mutta tämä tikulla kirjoittaminen on tuskaisan hidasta kymmensormijärjestelmään tottuneelle.. Täytynee pistää mies ruikuttamaan Firmasta näppis, se toimisi myös kännykkäni kanssa.

Kohta pitää lähteä edustamaan, appiukon siskon eli mieheni tädin mies täyttää tänään 70, ja myöhemmin tulee miehen serkkupoika käymään. Ja huomenna lisää - ensin käymme toisen serkun luona Kuopiossa ja sieltä jatkamme matkaa miehen siskon luo Joensuuhun. Lapset jäävät viikoksi tänne maalle mummolaan.

Mitähän sitä keksisi perjantaille kun meillä on 11. hääpäivä..