Pitäisi lukea tenttiin, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa. Tai kiinnostaa kyllä, mutta ei jaksa. Olen unohdellut kamalasti sekä tärkeitä että vähemmän tärkeitä juttuja, hoitanut asioita luvattoman huonosti. Lapset ovat olleet vuoron perään sairaina, mikä milloinkin vaivana - esikoinen on ollut viimeisen neljän viikon aikana yli kymmenen päivää poissa koulusta, itsellänikin on ollut kaksi flunssaa ja jonkinlainen vatsataudin varjo, puhumattakaan pitkästä aikaa pahimmasta PMS:stä.

Ensi viikolla on lasten talviloma, tytöt menevät ensin isäni ja S:n luo, esikoinen luokkakaverin perheen kanssa risteilylle, sen jälkeen mies kokoaa lauman ja vie lapset omien vanhempiensa luo loppuviikoksi. Appiukko tuo sitten porukan sunnuntaina kotiin. Jospa ensi viikolla saisi paremmin luettua tenttiin kun ei tarvitse huolehtia kuin omista menemisistään ja syömisistään. Ja miehen tietty, mutta tuo osannee huolehtia itse itsestään =)

Pitänee käyttää aika muutenkin hyödyksi ja käydä vaikka miehen kanssa syömässä ja leffassa kun kerrankin ei tarvitse järjestää lapsenvahtia. Olen patistanut miestä soittamaan parille kaverille, joiden luokse piti mennä jo alkuvuodesta katsomaan leffaa ja syömään pizzaa, mutta homma meni puihin kun sotkin päivät ja ajat ja kalenterin ja ja... seli seli, se oli yksi näitä nolottavia kämmejä, joita tämän vuoden alku näyttää olevan pullollaan.

Onneksi ne kamalat pakkaset menivät jo ja aamuisinkin alkaa olla valoisaa. Jaksaminen toivottavasti lisääntyy samaa tahtia valoisuuden kanssa.