Lähdin lauantaina Tampereelle, tapasin mukavia ihmisiä ja vietin hauskan illan. Kiitos Ohari! Ja te kaikki muut ihanat. Sun Äitis rapoaa jälleen kerran ansiokkaasti tapahtumat ennen puolta yötä, Oharilta voi lukea mitä sitten tapahtui... Molemmista löytyy myös linkit kanssajuhlijoiden blogeihin.

Lähdin reissuun reteästi pelkän menolipun kanssa ja niinhän siinä kävi, että en tullut kotiin illan viimeisellä (joka lähti niinkin törkeän aikaisin kuin 23.02) vaan aamun ensimmäisellä junalla, joka lähti kello 4.40. Onneksi Helsingissä lähti juna melkein saman tien Espooseen päin, eikä mieskään hermostunut soitosta vaan nousi kiltisti (edelleen kuumeisena) hakemaan minut lähiasemalta vartin vaille kahdeksan. Harvoin on väsyttänyt niin paljon kuin kaatuessani vihdoin kotona omaan sänkyyn.

Lokakuussa kotimatka ei toivon mukaan kestä kolmea ja puolta tuntia.

Ai niin, hyvää syntymäpäivää minulle, tänään tuli 37 täyteen. Onneksi tuli juhlittua jo Tampereella, nyt mies on tosi kipeä (sairaslomaa koko viikko) ja pojallakin on jostain syystä taas lämpöä (sairaalaan soitettu, tilanne tarkkailussa) - ei paljon juhlituta just nyt.