Keuhkokuumeeksi äitynyt tauti alkaa olla taittumassa, kiitos modernin lääketieteen eli antibioottien ja yskänlääkkeen. Ihan karmeita myrkkyjä. Antibiooteista tulee huono olo, tosissaan saa tsempata, että ei oksenna ennen kuin lääke on varmasti imeytynyt. Yskänlääke ei ole yhtään kivampi tapaus, itse asiassa Toclase on varmasti maailmankaikkeuden karmeinta yskänlääkettä. Aina jaksaa huvittaa kun lääkärit ja farmaseutit neuvovat että se myös puuduttaa, eli sillä kannattaa kurlata. Just - hyvä kun pystyy äkkiä nielemään ykäämättä.

Mutta muuten oli erittäin hyvä päivä. Sain ylähampaista tänään raudat pois. Aaltoja, tuuletuksia, piruetteja!!! Neljän vuoden piina leikkauksineen on ohi, jälkikontrollit ja kitalakilevyt ovat pala kakkua tämän jälkeen! Torstaina pääsen ehkä myös alaraudoista eroon, ja jos en silloin niin lähitulevaisuudessa kuitenkin. Lisää tuuletuksia! Lisäksi sain tänään uudet kivat silmälasini, johan tässä muuttuu niin ettei äitikään kohta tunne.

Ja kaiken hyvän päälle sain myös tilaamani uuden ihanan ompelukoneen. Nyt en vaan tiedä ompelisinko vai seisoisinko peilin edessä ihailemassa hampaitani ja silmälasejani. Vaikeita päätöksiä.

Sattuisiko muuten jotakuta kiinnostamaan entinen ompelukoneeni, n. 10 vuoden ikäinen, toimiva ja laadukas Husqvarnan peruskone? Teetin siihen perusteellisen huollon viime syksynä, ja nyt voisin luopua koneesta tuon huollon hinnalla eli 80 eurolla. Konetta saa tietenkin testata ennen ostopäätöstä. En lähetä mihinkään, mutta pääkaupunkiseudulla kuljetus onnistuu. Lisätietoja voi kysellä meilitse, osoitteeni löytyy tuolta oikeasta sivupalkista kuvan alta.