Kirjoitetaanpa nyt sitten jotain, kun blogi näyttää päivittelevän täällä ihan itseksensä. Mitään en ole tehnyt tuntikausiin!

Olen muuten vähän ihmeissäni siitä, mitä täällä on viimeisen kahden viikon aikana tapahtunut... eli tervetuloa vaan kaikki uudet lukijat. Sitemeter mittaa aivan tolkuttomia kävijämääriä, viisinkertaisia kahden viikon takaisiin verrattuna.

Säikähdin vähän hurjaa kasvua, vajaa viikko sitten meinasin jo vaihtaa areenaa, mutta tulin palautetuksi maan pinnalle. Blogit (ja tietenkin erityisesti vuodatus) ovat kyllä paras pohja tähän hommaan, vaihtoehdot masensivat surkealla käytettävyydellään. On se kumma että tätä härdelliä pyörittää yksi loistava heebo näin upeasti, ja sitten ns. virallisempia virityksiä ei saa isompikaan porukka säälliseen kuntoon.

Täällä siis vielä ollaan, vainoharhakohtauskin meni ohi ja linkit on palautettu ;)

Eikö ketään muuta pelota blogimiitti? Tai edes jännitä? Helppohan se on täällä omassa syrjäisessä nurkassaan kirjoitella, mutta kuinkas pitää rouvan pokka naamatusten... Sinne on tulossa paljon ihania ihmisiä, ja ihan hirveitä saa tapahtua, ennen kuin minä jätän ne kekkerit väliin. Vaikka vähän hannari olenkin. Tässä tapauksessa uteliaisuus kyllä voittaa pelon mennen tullen!