Klo 14.27

Tästä tulikin hyvä päivä! Kävin Isossa Omenassa kirjastossa ja levyostoksilla. Nyt on Ismo Alanko Säätiön uusin plätty ostettu ja kertaalleen kuunneltu. Innostuin kuuntelemaan herrojen edellistäkin. Siitä iskee etenkin biisi Ruuvaa, väännä, säädä, hinkkaa. Myönnän, ihan vaan silleen vähän kaksimielisesti olen tuon aina kuunnellut ;D Ei mahda mitään.

Kuuntelin radiota autossa TÄYSILLÄ ja hoilotin auringon paisteen innostamana ihan mitä vaan radiosta sattui tulemaan. Oih, alkaa näyttää keväältä, tuntua keväältä, maistua keväältä, tuoksua keväältä! Tanssimaan tekisi mieli. Vuoristorataa mennään pääni sisällä, ylös ja alas.

En malttaisi odottaa aprillipäivää ja Kauran kokoon huhuilemaa blogimiittiä, jännää suorastaan!

Sain muuten eilen erittäin ilahduttavan sähköpostin. Se oli ihmiseltä, jonka kautta löysin puolivahingossa blogit ja joka nyt lähetti uuden bloginsa osoitteen. Olemme jutelleet irl vain pari kertaa kun samaan paikkaan muutaman kerran osuttiin vierekkäin istumaan, mukavan tuntuinen ihminen. En ollut kertonut hänelle että pistin itsekin blogin pystyyn, mutta olipa tuo tänne löytänyt.

Niin, ja Olli se tuolla madonreiässään vaan KIUSAA!!!! HYI! ;D ;D ;D