Lapset simahtivat illalla ajoissa, yksikään ei pomppinut olohuoneessa valittamassa että a) pelottaa b) on jano c) ei nukuta d) on asiaa e) haluaa äidin ja isin sänkyyn nukkumaan f) jotain muuta. Vessassa ne sentään osaa käydä valittamatta tai kysymättä ensin.

Nyt on aika pirteä olo, vaikka menimme mieheni kanssa lopulta nukkumaan vasta joskus yhden jälkeen. Tosin nukuin jotenkin huonossa asennossa, ja nyt niskani on aivan jumissa. Toiselle puolelle pää kääntyy normaalisti, mutta toiseen suuntaan kääntäessä tuntuu kuin päätä yrittäisi irrottaa eikä kääntää. Sattuu niin että meinaa taju mennä. Pähkäilen tässä vaihtoehtojen välillä; voisin kokeilla niskaani sellaista mikrossa lämmitettävää jyvätyynyä tai voisin ottaa Voltarenin joka nujertaisi kivun. Kolmas vaihtoehto, jo aiemmin tehokkaimmmaksi todettu, olisi napata yksi Sirdalud, mutta siinä on se riski, että on muutaman tunnin kanttuvei. Ainakin pitää varmistaa ettei ole tarvetta autoilla tänään, kolmiolääkkeen ottamisen jälkeen ei nimittäin ole järin hyvä ajatus ;)

Yritän pitää sormet irti näppiksestä, mutta jos kohta tulee levotonta juttua, niin se on sitten se tabu kun puhuu, vastuu siirtyy kokonaan lukijalle...