Olimme kokoonpanolla koko perhe ostoksilla ja syömässä Leppävaaran Sellossa. Pakko sanoa, että kyllä voikin olla hermoille käyvä paikka - tungosta, meteliä ja siihen lisämausteena joka puolelle säntäilevät tai hihassa roikkuvat lapset (siis ne omat). No, hengissä ollaan, mies tosin makaa migreenissä sängyn pohjalla.

Reissulla oli kuitenkin mukava saldo (enkä tarkoita pankkitiliä, se ei ole reissun jälkeen mukava), miehen vanhat kengät kävivät suutarilla ja saivat vanhojen kavereiden lisäksi kaksi paria uusia (ja niitä vanhoja aion joku päivä salaa käydä viskaamassa roskiin). Miehelle löytyi myös uudet farkut ja vyö. Minulta meinasi kyllä mennä hermo! Mies sanoo että joo, ihan kivat kengät, kai nää on hyvät, ihan on sopivat farkut jne. Minä siinä sitten yritän tingata jotain vähän innostuneempaa kommenttia ja arvatkaa mitä se sanoi farkuista! No ainakin nää on ehjät. Siis mitä! Ihan pakko oli sitten kokeilla kepillä jäätä ja piruuttani vein sille sovitettavaksi sellasen vaaleanpunaisen kauluspaidan mallia nuoriso. Tulihan sieltä selkeä vastaus viimein. Tai irvistys oikeastaan ;)

Jos ihan tosissaan ollaan, niin minä olen sellainen kouhkaaja, että on vain hyvä että mies on rauhallisen puoleinen kaveri. Ilman hellää maan kamaralle palauttamista minä olisin aivan varmasti ehtinyt tehdä yhtä jos toistakin katastrofiin päätynyttä juttua. Toisen kouhkaajan kanssa varmaan oltaisiin arkipäivässä aika äkkiä lyömässä päitämme yhteen. Kaverit ovat sitten asia aivan erikseen. Niiden kanssa kun ei olla tekemisissä joka päivä kellon ympäri niin tavatessa voi sitten kouhkata senkin edestä! Sekä mies- että naispuoliset kouhkaajat ovat ihania!

Jaa että mikä on kouhkaaja? Se on sellainen helposti innostuva, kärsimätön tyyppi jonka pitää saada toteuttaa (tai ainakin aloittaa) ideansa heti just ja nyt. Sellainen joka keksii kaikenlaista tyhmää ja tarvittaessa puhuu muutkin ympäri ideoihinsa. Pitkäjännitteisyys ei kuulu kouhkaajan ominaisuuksiin. Miehen mielestä kouhkaajat ovat joskus rasittavia, mutta yleensä vain hassuja. Ja minä olen kuulemma myös ihana ;)