Sori turhista päivityksistä listalle.. tai mitään turhia olleet, säätöä, säätöä taas - pitäähän joka blogissa neljä trackeriä olla, vai mitä?! Ei ole täydellistä löytynyt vielä, toisesta saa jotain tietoja, toisesta jotain toisia, yhdestäkään ei kaikkea tai ainakaan tarpeeksi pitkältä ajalta.

161739914_7c50773170_m.jpgEilen istuin koko illan katsomassa telkkaria ja neuloin hullun lailla, tekniikassa on ilmeisesti parantamista kun reilun tunnin välein tuntuivat sormet kramppaavan. Hartiat sain tällä kertaa sentään pidettynä rentoina. Neule on näköjään aika tehokas stressilelu; vaikka muuten olen pari päivää kiipeillyt hermostuksissani seinille, niin neuleen kanssa maltoin istua paikallani yllättävän kauan. Ensi yönä ei varmasti uni tule kun jännittää huominen iltapäivä aivan kamalasti. Kunhan saan tytöt isän kyytiin en varmaan pysy enää tiellä autoineni.. Tässä mielentilassa olen aivan suosiolla jättänyt runotorstain ja valokuvatorstain väliin, katsotaan sitten viikonlopun jälkeen josko jotain vielä syntyisi tämän kertaisista aiheista.

Kakkonen ja kolmonen lähtevät huomenna isän matkaan Marrasjärvelle (Rovaniemeltä pohjoiseen), saa nähdä miten saan tytöt ja itseni aamulla ylös kun pitää lähteä seitsemältä ajamaan Jyväskylään. Täällä on pyörinyt pesukone ja kuivausrumpu yhtä soittoa koko päivän, pitikin jättää kaikki viime tippaan. Niin kiire pakkaamisella ei sentään ole, että alkaisin puhtaita pyykkejä taitella, inhoan sitä hommaa. Meillä minä huolehdin että vaatteet pestään ja kuivataan, mies hoitaa taittelun ja kaappiin viemiset, se jako on meillä toiminut loistavasti. En varmaan edes osaisi lasten vaatteita viedä oikeisiin kaappeihin kun en ole sitä vuosiin tehnyt.