Klo 17.50
Onnistuin eilen polttamaan vatsanahkani ja etureiteni - sen siitä sai kun makasi auringossa lukemassa. Selkä ei taaskaan tykännyt kitkemisasennostani vaikka kuinka yritin välillä vähän venytellä. Ikävästi särkee, ei tänään oikein sietänyt edes ruohonleikkurin työntelyä, homma jäi ärsyttävästi kesken - ei ole kiva pyytää miestä ajamaan loppua nurtsia, se on kuitenkin väsynyt kun on joutunut palaveeraamaan töissä. Taloyhtiön yhteisen alueen nurtsikin pitäisi leikata, taitaa peräti olla meidän pihatyöviikko eli sekin on hoidettava viimeistään huomenna kun kerran lähdemme pois loppuviikoksi.

YmpyräPakannut en ole vielä yhtään.. listan sain aikaiseksi (teen kaikesta mahdollisesta listoja), sen mukaan on huomenna helppo heittää kamat kasseihin ja kassit autoon. Koska mies menee bussilla töihin, pitäisi minun saadakin kaikki pakattua autoon asti siihen mennessä kun mies tulee kotiin. Päästään sitten heti lähtemään kun pitää käydä matkan varrella sukuhaudoilla kastelemassa kukkia, muutenkin menee myöhään kun on reilu 400 kilometriä ajettava.

Ei olla lasten kanssa syöty tänään mitään kunnollista, ei maistu näin kuumalla oikein mikään. Koko viikko ollaan tehty lämmin ruoka vasta kuuden aikoihin, taitaisi nytkin olla aika lähteä virittelemään grilliä. Nyt tuo mieskin näköjään tuli kotiin. Uskaltaisikohan sille mainita siitä ruohonleikkuusta - aika hyväntuuliselta tuo ainakin vielä kuulostaa..

Edit klo 18.43
Voihan perse! Ruohonleikkuri hajosi, minä poltin broilerit grillissä kun unohduin puhumaan puhelimessa isän kanssa, esikoista pitää lähteä viemään lääkäriin, sille on noussut joku mystinen peukalonpään kokoinen erittäin kipeä patti korvan taakse (ei ole kuhmu, ei  mustelma, ei minkään purema - todennäköisesti imusolmukkeet ärtyneet). Argh.. nyt ei parane sohia tänne päin tai mä puren..