RinkeliOlipa viikonloppua kerrakseen. Perjantaina äiti tuli katsomaan lapsia, ja me menimme ystävien luo testaamaan näitä. En muista koska olisin viimeksi nauranut yhtä paljon! Menee hankintalistalle.. ja minä kun en koskaan laula julkisesti - tulipa kumottua sekin luulo.

Lauantaina olimme Lintsillä. Lapsilla oli hauskaa, aikuisia kirpaisi pahasti lippujen hinnat (3x18,- plus 3x28,- eli yht. 138 euroa), siihen päälle nelisen kymppiä syötävään, kymppi makeaan sekä paikalle raahautumisen kulut, niin hups keikkaa, sinne hulahti 200 euroa. No, tänä kesänä jäi muut kalliimmat laiva- tms. matkojaLiikettä ja värivaloja vaativat reissut väliin, joten anti mennä vaan.

Sen verran ovat Lintsillä muuttaneet lippusysteemiä fiksummaksi, että ns. Pikkuhupi-rannekkeen, joka on tarkoitettu alle 120-senttisille, saa ostaa myös ko. rannekkeella liikkuvan lapsen kanssa oleva aikuinen. Sillä aikuinen pääsee alle 120-senttisten laitteisiin, mutta vain lapsen kanssa. Minä menen mihin vaan, mutta miestä ei saa kuin lasten kaveriksi laitteisiin, joihin heillä pitää olla huoltaja mukana, joten olisi aivan turhaa maksaa hänen rannekkeestaan täysi aikuisten maksu.

Viime vuonna systeemi oli vielä erilainen, aikuisen pitä ostaa aikuisten ranneke, vaikka ei kävisi kuin lasten laitteissa. Lähetin silloin tulikivenkatkuisen palautteen (no ei, oikeasti olin hyvin asiallinen), ja Lintsiltä jopa soitettiin minulle asian tiimoilta. Ilmeisesti en ole ollut ainoa asiasta ruikuttanut, koska systeemiä on muutettu. (Flickrissä lisää kuvia Lintsiltä.)
Kuvia karusellissaLinnanmäki!