Maanantaina soittivat Autokeskuksesta että Rysä olisi valmis, kiitettävän nopeaa toimintaa. Tiistaina lainarahat tipahtivat tilille ja oli varaa hakea Rysä kotiin. Sinne meni 3620 euroa. Ei naurata, ei sitten yhtään. Tosin ei hirveästi harmitakaan, näitä sattuu ja ei se siitä miksikään kiukuttelemalla muutu. Nyt auto kulkee ja se on pääasia.

Jotta homma ei olisi ollut liian helppoa, niin ajettuani kehä ykköstä jonkin  matkaa kotiin päin, huomasin että mitä helvettiä - vakionopeudensäädin ei toimi. Ei kun ympäri ja valittamaan. Se nimittäin toimi ennen vaihdelaatikon vaihtamista. Siinä vaiheessa näytin varmaan myrkyn nielleeltä, ja työn vastaanottajaan tuli vipinää, siinä pyöri sitten asentajaa sun muuta häslääjää ja ottivat auton saman tien sisälle. Sanoin että vaihtakaa nyt sitten samalla se palanut ajovalon polttimokin.

Tunnin olin odotellut kun yksi heppu tuli kovasti anteeksi pyydellen kertomaan, että joku liitos oli jäänyt laatikon vaihtotyön yhteydessä vähän heikolle kiristykselle, siitä vika. Sain Rysän takaisin ja nyt pelaa niin kuin pitääkin. Eivät muuten kehdanneet laskuttaa siitä polttimon vaihdosta ;)