AamuhämärässäPikapäivitys..

Helvettiviikko kiireineen takana - vielä hengissä, vaikka eilinen blogimiitti meinasikin olla viimeinen niitti arkkuun. Ei sillä, etteikö olisi ollut mukavaa, päin vastoin, oli todella kiva ilta, mutta valvominen (ja *köh* juominen..) meinasi olla liikaa. Olin kotona ja nukkumassa viideltä aamulla, ja sitten vetelinkin sikeästi unia aikas pitkään; heräsin tänään iltapäivällä joskus kolmen-neljän aikoihin. Sen siitä saa kun sinnittelee koko viikon viiden tunnin yöunilla ja lähtee sen päälle juhlimaan. Jossain välissä joku lapsista kävi tönimässä ja kysymässä jotain, tuon tarkempaa mielikuvaa ei ole, muistan vain kääntäneeni kylkeä ja lähettäneeni lapsen esittämään asiansa isälleen. Kiitos miehelle, että antoi nukkua, tosin jossain vaiheessa (iltapäivän puolella) ilmestyi yöpöydälle kupillinen teetä pienenä vihjeenä heräämisen suotavuudesta.

Juttutuvassa, josta ilta alkoi, juutuin enimmäkseen juttelemaan jo aiemmin tapaamieni blogituttujen kanssa, mutta erityiskiitoksen mukavasta seurasta haluan lähettää Satujattarelle, jota en ollut tavannut aikaisemmin, ja jonka kanssa juttua riitti.

En nyt jaksa tarkempaa rapoa kirjoittaa, illasta löytyy hyvät rapot ainakin Sun äitiltäs ja Kriisiltä. Sen verran voin lisätä, että puolen yön jälkeen joukkomme oli kutistunut alkuperäisestä reilusta kymmenestä kahteen. Me urheat vapaalle päästetyt äidit, Helen ja minä, jatkoimme vielä pirssillä keskustaan tanssimaan pöydällä ja laulamaan äänemme käheäksi Kallen SuomiBaarissa. Kivaa oli, kiitos Helen seurasta, tädit jaksaa vielä heilua!