Tällä kertaa vaalit jaksavat kiinnostaa harvinaisen vähän. En ole edes provosoitunut kovin pahasti, lähinnä tympii. Kierroksia olen ottanut vain tästä yhdestä lääkärirouvasta, joka tietää miten kaikkien ihmisten kuuluisi elää. Vai muka perhearvoja ja rakkautta. Ja kilin vitut, anteeksi ruma sana, mutta en vaan kestä. Ihmisoikeuksia ja lähimmäisen rakkautta. Paitsi tietysti homoille, lesboille ja muille synnissäeläjille. Argghhhhh. Joillain on tosiaan pipo kireällä ja rautakanki perseessä; anteeksi taas, mutta en edelleenkään kestä.

Mies totesi että siellä ne herrat puhuu puuta heinää keskenään täysin normaaliarjesta vieraantuneina. Siltä se minustakin epäilyttävästi kuulostaa. Äänestän kuitenkin.

Tentti oli ja meni. Peruskamaa, reippaasti ja varmasti läpi, mutta ei millään huippupisteillä. Kiinnostavia kysymyksiä, tuli jopa oikeasti mietittyä, ikinä ennen en ole kahden esseen tenttiin kuluttanut 1,5 tuntia. Yleensä jos osaan, kirjoitan nopeasti, ja jos en osaa, en jää silloinkaan turhaan repimään hiuksiani - pistän ylös sen minkä tiedän ja lähden vaikka kaljalle repimään niitä hiuksiani.