Olen aina ollut hyvä organisoija ja suunnittelija, mutta nyt aivosähkökytkennöissäni taitaa olla jotain pahasti pielessä. Tällä viikolla aikataulut ovat pettäneet jos kaksi kertaa (ja on vasta torstai!) niin pahasti, että olen tehnyt luku- ja kirjoitushommia läpi yön. Maanantaiaamu koitti oikeasti niin, että en ollut ehtinyt ollenkaan nukkumaan, keskiviikkoon taas nousin kolmen tunnin unien jälkeen. Nyt käyn sitten lievästi sanottuna hitaalla, tuskin edes puoliteholla. Että turha vaatia ihan pian kovin ihmeellistä järjenjuoksua täältä suunnalta.

Saa nähdä kuinka pahasti tipahdan perjantaina, kun menen melkein heti luentojen perään (pikaisen naaman kampauksen ja vaatteiden vaihdon jälkeen) pienimuotoiseen hyväntekeväisyystilaisuuteen - kokkarit ja muotinäytös. Täytyy varmaan kiertää ilmaiset drinkit kaukaa tai löydän itseni aika pian pöydän alta. Yliväsymys ja viina eivät sovi yhteen, nimimerkillä kokeiltu on.

Mies on ollut yhtä kiireinen duuninsa ja jatko-opintojensa kanssa (no onneksi ne ovat sentään suurelta osalta sama asia, kiitos joustavan työnantajan), joten täällä on sekä huusholli että kakarat heitteillä ja hunningolla.

 

Ehtiskin lukea jossain välissä ihan vaan huvikseen ja mitä huvittaa - eikä vain mitä on pakko. Huokaus.