Varoitus. Luvassa paljon huutomerkkejä, on nimittäin PAKKO HEHKUTTAA!!!!

Tänään tulee neloselta klo 21 minun suosikkileffani eli Roman Polanskin Katkera kuu (Bitter Moon) vuodelta 1992. Katsokaa, katsokaa!! Mutta pitäkää huoli, että lapset ovat nukkumassa... Jos ette ehdi katsoa, nauhoittakaa! Enpä muista koska tuo olisi tullut viimeksi telkkarista, dvd:näkin se ilmestyi vasta viime vuonna (joo, ostin heti, olisiko ehtinyt olla kaupoissa muutaman päivän). Suosittelen! Ei tosin ole mitään heikkohermoisten tai tiukkapipojen kamaa... Mutta eihän minulla sellaisia lukijoita olekaan! Katsokaa, katsokaa!!!!

Ja kertokaa mitä tuumasitte. Muistan itse kun näin sen ensimmäisen kerran ja olin VAIKUTTUNUT, aivan älyttömän mielettömän ihastuneen järkyttynyt. Vieläkin menee kylmät väreet selkää pitkin. Huh.

Mitä ihmettä minä muuten teen viikonloppuna ylhäällä tähän aikaan? On se helvetti ettei nykyään tahdo nukkuminen onnistua, joko ei illalla tule uni, heräilen keskellä yötä saamatta uudestaan unta tai sitten herään aamulla aikaisin, vaikka voisi vielä nukkua parikin tuntia. Vähemmästäkin menee nuppi sekaisin. Helvetti.