Minna haastoi minut musameemiin...

1. Yksi levy, joka muutti elämääsi...
Suuri merkitys on ollut Kauko Röyhkän musiikkiin ensimmäistä kertaa tutustumisella (kaukaisessa teini-iässä), olisikohan ensimmäinen levy ollut Mikki Hiiren myöhemmät vaiheet. Katselin Kaukon keikkakalenteria, ja kovasti tekisi mieli mennä 21.9. Tavastialle, mutta kaveripiirissäni ei hirveästi herraa digata eli seuraa voi olla vaikea löytää, yksin ei ole kiva mennä.

2. Yksi sellainen levy, jonka olet kuunnellut useammin kuin kerran... Lukemattomia kertoja on pyörinyt The Clashin London Calling - löytyi aikanaan kasetilta, hyllyssä on vieläkin vinyyli, mutta nykyään masiinassa pyörii cd.

B000002GWR.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg3. Yksi levy, jonka tahtoisit mukaan autiolle saarelle... Tom Waitsin Heartattack And Vine, siihen ei nimittäin voi kyllästyä ja siltä löytyy lempikappaleeni Jersey Girl. Ei ole Waitsin ääntä voittanutta vielä tullut vastaan.

4. Yksi levy, joka tekee Sinusta hupakon (giddy)... Hmm, ensin ei tullut mieleen mitään, mutta käytyäni selailemassa cd-hyllyäni tähän on pakko sanoa että Kirsty MacCollin Tropical Brainstorm, aivan upea levy!

5. Yksi levy, joka saa sinut puhkeamaan kyyneliin... On tullut itkettyä montaakin levyä kuunnellessa, mutta yleensä se ei ole johtunut levystä. Helpompaa olisi ollut nimetä joku yksittäinen kappale. Lähimmäs itketyslevyä menee varmaan Kaj Chydeniuksen Kauneimmat rakkauslaulut -levy. Kaunista, kaunista.

6. Yksi levy, jonka toivoisit tulleen tallennetuksi... Tämä on helppoa, kaikki mitä Janis Joplin olisi levyttänyt jos olisi elänyt pitempään.

7. Yksi levy,josta toivot ettei sitä olisi koskaan levytetty... Onhan noita kauhistuksia, mutta olen aika kaikkiruokainen (jopa sen useammassakin blogissa parjatun Vesku Loirin levyjä löytyy hyllystä). No joo, menee se raja minullakin jossain, ei tulisi mieleenkään kuunnella jotain Matti Nykästä tai vastaavaa. Mutta joku niitäkin ostaa.

8. Yksi levy, jota kuuntelet parasta aikaa... Ostin pari viikkoa sitten Lauri Tähkä & Elonkerjuun levyn Maailma on renki, ja tykkään kovasti vaikka pohjalaisuus ei olekaan tuttua.

9. Yksi levy, jonka olet aikonut kuunnella... Hankin kesällä The Driftersin kokoelman Dance With Me, sekä The Everly Brothersin kokoelman Love Hurts, enkä ole kumpaankaan ehtinyt vielä kunnolla kuunnella, eli niihin pitäisi tutustua tarkemmin.

10. Haasta viisi bloggaajaa mukaan... Tämä on kiertänyt jo niin paljon, ettei minulla ole juurikaan käsitystä ketkä ovat tämän jo tehneet, mutta Mama, Vintti ja Timo, jos ette ole vielä vastanneet, olisi kiva kuulla teidän musiikkivalintojanne!