Klo 15.48
Hip hei, sinne lähti ukko tupareihin juhlimaan, akka jäi kotiin flunssaisena ruikuttamaan... jee jee.

Miljoona hommaa pitäisi hoitaa, mutta flunssaisena ei oikein mikään nappaa. No, ainakin saan katsottua illalla sen leffan kun kerran olenkin kotosalla (toistoa, toistoa, katsokaa illalla neloselta Katkera kuu, haluan oikeasti kuulla mitä muut siitä ajattelee!). Muutama olut täytyy kyllä lohdutukseksi varata, ettei vallan rupea v*tuttamaan.

Kävin tupakalla ja päässä pyörii, sen siitä saa kun harvoin polttaa ;) Yleensä harrastan vain kapakassa (=humalassa) savuttelua, muuten menee vain muutama tupakka viikossa stressin hoitona (flunssaan ei näköjään tehoa...) En ikinä pystyisi lopettamaan tupakointia kokonaan, sen yrittäminen johtaisi todennäköisesti tupakoinnin moninkertaistumiseen (no kun ne kielletyt jututhan on tunnetusti houkuttelevimpia). Tämä tilanne on aika hyvä verrattuna reilun kymmenen vuoden takaiseen, silloin meni vähintään aski päivässä.

Klo 16.50
Piti käydä välillä mesessä kun 12 v. veljentyttö halusi jutella ja pelata paripasianssia. Mukavaa vaihtelua. Pitäisköhän toi oma jälkikasvu ruokkia tänään...

Ai niin, oli mulla asiaakin, tällanen uusi blogi kannattaa käydä tsekkaamassa mikäli oluesta pitää.
OLUTBLOGI

Täytyypi seurailla tuota, ihan vielä ei pääse linkkilistaan, mutta katsotaan miten jatkossa päivittyy (ja toivottavasti päivittyy).