Tarvitsen uuden tietokoneen, tämä helvetin rakkine on täysi paska. Tässä on värit päin vittua, akku kestää ehkä just ja just 15 minuuttia, parin tunnin päällä olon jälkeen kone on niin kuuma ettei kärsi koskea (sain kesän aikana tästä kämmenen kokoisen palovamman reiteeni) ja eihän mikään kone sellaista kestä kaatumatta. Kertaalleen tähän on jo vaihdettu kovalevy kun vanha levisi. Ja ikää koneella on pari kuukautta yli kaksi vuotta.

Taidan kallistua pöytäkoneeseen kun ei näiden kannettavien akkujen kestoilla tee uusinakaan juuri mitään; 2-3 tuntia on aivan liian vähän. Rahalla saisi tietty koneen, jonka akku kestäisi jopa 7 tuntia, mutta kun ei nyt satu olemaan sellaisia rahamääriä käyttää. Kohtuullisen kannettavan hinnalla saa jo pöytäkoneen gigan muistilla, yli 200:n gigan levyllä ja 19" litteällä näytöllä.

Minna haastoi minut musameemiin, mielelläni teen sen, mutta saa jäädä huomisen hommaksi (läppäri on taas niin kuuma, että on parempi pistää pois päältä ennen kuin kaatuu itsekseen).