Nyt pitäisi pikapikaa palauttaa mieleen käteisen käyttämisen salat. Jaa, että miksi? No kun meidän korttimme mitätöidään. Tähän asti siinä, että meillä on yksi yhteinen tili, johon meillä molemmilla on oma kortti (pankki/Visa), ei ole ollut muuta kuin hyviä puolia, mutta nytpä tuli eteen SUPERiso huono puoli. Luottokunta otti yhteyttä (joo, synnynnäisesti epäluuloisena tein pari strategista liikettä tarkistaakseni, että minua ei yritetä huijata), koska he epäilevät korttiemme numeron joutuneen ulkomailla vääriin käsiin. Ja kun on vain yksi tili, ja Visa-ominaisuus on yhdistetty sen pankkikortteihin... jep. Kivaa.

Tänään ehtii vielä nostaa käteistä pankkipuolella, Visassa on jo sulku, aamulla kortit eivät toimi enää ollenkaan. Hyvällä tuurilla saamme uudet kortit perjantaiksi, huonolla tuurilla vasta ensi viikon keskiviikkona. Käteisellä siihen asti.

Ei se muuten mitään, shit happens, mutta ensi viikolla on lasten hiihtoloma, ja lauantaina olisi tarkoitus lähteä ajamaan Itä-Suomeen päin. Vähän vituttaa, mutta parempi tietysti näin, kuin että joku molopää olisi ehtinyt tilata Visallamme vaikka.... no, jotain kallista.