Nyt iski paniikki! Tietokoneeni on käyttäytynyt muutaman päivän omituisesti, ja eilen selvisi että levy on hajoamassa. Pistin saman tien verkkokaupasta tilaukseen uuden kovalevyn, nyt vaan jännitetään leviääkö läppärin vanha levy lopullisesti ennen kuin saan tiedot talteen... Ikävä kyllä en ole ollut kovinkaan ahkera ottamaan varmuuskopioita. No, jotain hyvää siinäkin että en ole ehtinyt saada proseminaarityötä päästä ulos, sinne voisivat nyt kallisarvoiset rivit kadota bittiavaruuteen!

Uuden levyn pitäisi olla haettavissa maanantaina, tilasin myös (vahingosta viisastuneena) varmuuskopioita varten 250 gigan ulkoisen kovalevyn, siinä on mukavasti tilaa myös kuva- ja videoarkistolle. On muuten läppärin levyt sikamaisen kalliita noihin ulkoisiin verrattuna. Nyt leviävä läppärin kovalevyni on vain onneton 40 gigainen, eikä uusikaan ole kuin 60 gigainen (sen saa heti maanantaina), mutta maksaa silti saman kuin tuo 250 gigan levy.

Ei taida minua näkyä blogimaailmassa muutamaan päivään, nyt kirjoitan lasten koneelta, mutta vieressä seisoo jo malttamaton esikoinen häätämässä minua pois.