Jos joku teistä on joskus sattunut pohtimaan kuinka tyhmä ihminen voikaan olla, niin voin kertoa että TOSI TYHMÄ, suorastaan GIGANTTISEN IDIOOTTI. Ettäs tiedätte. Toivon mukaan tästä edes vähän viisastuisin. Pyydän anteeksi kaikilta, joiden kommentti meni samassa ääliökohtauksessa bittikaatopaikalle.

Sitten eteenpäin. Isä soitti ja sovittiin että kakkonen ja kolmonen lähtevät isän kanssa Rovaniemen mökille heti koulujen loputtua, esikoinen ja veljenpoika olivat viime vuonna siellä viikon keräämässä korvasieniä, etsimässä poronsarvia ja kalastamassa, nyt on sitten meidän tyttöjen vuoro. Lupasin isälle, että lyhennämme hänen ajourakkaansa viime vuoden tapaan parilla sadalla kilometrillä ja vien tytöt taas Jyväskylään, josta isä poimii heidät kyytiin. Tykkään ajaa, ja varsinkin kotimatka aivan YKSIN on jo melkein luksusta. Täytyy myöhemmin vielä sopia isän kanssa tarkasta päivästä, joka tapauksessa ajattelin jäädä Jyväskylän seudulle pyörimään muutamaksi tunniksi kameran kanssa.

Täytyykin kysellä voisivatko miehen vanhemmat ottaa esikoisen ja kuopuksen luokseen samaan aikaan, olisi mukavaa saada kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa iltaisin, ja päivisin kun mies on töissä minä olisin vapaa tekemään mitä ikinä vain sattuu huvittamaan. Vau.