Hiki valuu selkää pitkin, mutta sen verran harvinaisia helteet tässä maassa ovat, ettei tulisi mieleenkään valittaa kuumuutta. Itse asiassa ajattelin tästä kohta puoliin mennä saunaan.

Eilinen päivä meni mukavasti naapurissa istuskellessa kaverin yliopistosta valmistumista juhlistamassa. Vähän niin kuin vahingossa ja ohimennen tuli otettua sellainen mukava päivähuppeli, kuohuviiniä, valkkaria, olutta - sen verran oli älliä että jätin konjakin väliin.. Kotona sitten illan mittaan vielä muutama olut. Uni maistui mukavasti, tuli varmaan jo univelkojakin kuitattua kun vedin sikeitä kellon ympäri..

On tuo valmistuminen ollut meidän piireissä sen verran harvinaista, että sitä sietää vähän juhliakin. Suurin osa porukasta on lipsahtanut työelämään ja opinnot ovat enemmän tai vähemmän vaiheessa. Lähempänä neljääkymmentä niitä papereita on sitten rykäisty valmiiksi, jos silloinkaan. Saa nähdä tuleeko se päivä ikinä, että minä saisin opintoni loppuun.. Tosissani olen viime aikoina yrittänyt miettiä mitä aion tehdä, jatkanko nykyisiä lukuja vai vaihdanko alaa, jos vaihdan niin jatkanko yliopistolla vai mietinkö jotain aivan muuta..

Ajatuksia on, ideoita, kiinnostuksen kohteita, vielä kun tietäisi miten pitkälle mikäkin kantaisi. Minussa asuva armoton realisti hyökkää jatkuvasti puun takaa ja nuijii haaveksija-minän kanveesiin.. Ärsyttävää.